Ntsh ardishped

Specializuar në / Transport nderkombëtar Zhdoganim i mallit

RRETH NESH

Ardishped është një kompani shumëvjeçare në fushën e logjistikës që ofron te gjitha shërbimet doganore si dhe bën organizimin e transportit. Qëllimi jonë është kryerja e procedurave doganore për të gjitha llojet e mallrave me shpejtësi dhe efikasitet, në mënyrë që ju si klientë tanë të ndiheni sa më të kenaqur. Qasja ndaj klientëve tanë është esenciale dhe prioritet për ne është përfundimi I procedurave në mënyrë sa më korrekte, në çdo terminal doganor në Republikën e Kosovës.

LOKACIONET

Terminal Prishtinë

045-602-200 / 045-602-204 / 045-588-582 / [email protected]

Terminal Prizren

044-133-728 / 045-564-006 / 045-602-202 / 045-602-203 / [email protected]

Terminal Pejë

045-602-200 / 045-602-201 / [email protected]

Terminal Hani i Elezit

045-602-200 / 045-564-006 / 044-133-728 / 045-602-205 / [email protected]

Terminal Prishtina – 3

045-602-204 / 044-133-728 / [email protected]

Të gjitha Terminalet tjera doganore

045-564-006 / 045-602-200 / 044-133-728 / 045-602-204 / [email protected]

STAFI JONË

Ne posedojmë një staf profesional, gjithmonë të gatshëm në shërbimin tuaj. Ne jemi të gatshëm për ju kur ju keni nevojë për zhdoganimin e mallrave, apo edhe për këshillim sa më profesional që ju të kryeni importimin, eksportimin e mallrave apo edhe transportin.

partner

Ilirjan Zhubi

Agjent Doganor

  • Tel: 044-133-728 / 045-564-006
partner

Ardian Kusari

Agjent Doganor

  • Tel: 045-602-200
partner

Arbër Zhubi

Agjent Doganor

  • Tel: 045-602-204
partner

Hasan Spahija

Agjent Doganor

  • Tel: 045-602-203
partner

Ardita Husaj

Agjent Doganor

  • Tel: 045-602-201
partner

Fatos Statovci

Agjent Doganor

  • Tel: 045-588-582
partner

Blerim Bushi

Agjent Doganor

  • Tel: 045-602-205

KËSHILLIM PROFESIONAL

Përveç zhdoganimit te importeve dhe deklarimit të eksportit, ne ju ofrojmë edhe këshilla profesionale sa i përket procedurave doganore dhe transportit. Mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë, marrëdheniët e mira dhe konsultimet me klientët tanë janë elementi kryesor që e kanë përcjell ndërmarrjen tone deri në suksesin ku gjendet sot. Të gjithë numrat dhe emailin tone e gjeni në rubrikën “Kontakt”.

Na kontaktoni

045-602-200 / 045-602-204 / 045-588-582

Orari i punës

08:00 - 18:00

EMAIL DIREKT

Në këtë rubrikë mund të na dërgoni email direkt me shënimet tuaja. Do t'iu kontaktojmë shumë shpejtë!